اختلال نقص توجه و بیش فعالی

۲ بازديد

اختلال بیش‌ فعالی و نقص توجه نوعی اختلال است که سبب می ‌شود کودکان در مدیریت رفتار های خود دچار مشکل شوند. اختلال بیش فعالی یکی از رایج ترین اختلالات روان شناسی در کودکان است. شیوع این بیماری در پسران ۳ برابر بیش تر از دختران می باشد. کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی به مشکل در کنترل رفتارهای خود دچار می شوند. این کودکان ممکن است در مکان ‌هایی که باید آرام باشند، بیش از حد سرو صدا و جنب و جوش داشته باشند و حتی در ارتباط با سایر همسالان خود دچار مشکل باشند. به همین علت دچار مشکلات عملکردی بسیاری در منزل و هم چنین مدرسه خواهند شد. آن‌ ها ممکن است به افت تحصیلی دچار شوند و همین طور به علت این که درک صحیحی از مفهوم خطر ندارند، خود را در شرایط بسیار خطرناک قرار دهند. کودکان به طور طبیعی احتمال دارد در شرایط مختلف خسته شوند و یا نخواهد به چیزی توجه کنند و یا تحت تاثیر استرس و اضطراب، برخی از علائم بیش ‌فعالی را از خود نشان دهند، ولی این به این معنا نیست که آن ها لزوما به اختلال بیش فعالی دچار شده اند. انواع دارو های بیش فعالی برای درمان اختلال بیش فعالی و نقص توجه وجود دارد از جمله دارو های محرک بیش فعالی و دارو های غیر محرک بیش فعالی. علاوه بر دارو های جدید بیش فعالی، انواعی از روش های توانبخشی همچون کاردرمانی، گفتاردرمانی و رفتاردرمانی برای درمان بیش فعالی وجود دارند. کلینیک بیش فعالی کودکان دکتر صابر، بهترین مرکز درمان بیش فعالی کودکان در تهران، با دو کلینیک در غرب و شرق تهران در حال ارائه خدمت به کودکان مبتلا به بیش فعالی و نقص توجه می باشد.

 

 

کاردرمانی به چه معنا است؟

۲ بازديد

کاردرمانی به افراد مبتلا به مشکلات کمک می کند تا بتوانند دوباره فعالیت های روزمره مهم خود را شروع کنند. کاردرمانی به مجموعه‌ ای از فعالیت های پزشکی گفته می ‌شود که به افراد دارای مشکلات حرکتی یا دیگر مشکلات سلامتی کمک می ‌کند تا دوباره بتوانند کار‌های روزمره و فعالیت های شخصی خود را خودشان انجام دهند. تمرکز کاردرمانی بر روی بدن شخص بیمار یا آسیب دیده می باشد؛ به عبارت دیگر ‌کاردرمانی سعی می ‌کند توانایی های از دست رفته بیمار را که آن ها را از اول زندگی به طور غیر ارادی یاد گرفته بودیم، بازسازی کند. به دلیل این که کاردرمانی بر کل بدن فرد متمرکز می باشد، کاردرمانگر نیز نقش مهمی را در کمک کردن به فرد بیمار ایفا می کند تا بتواند بر سلامت خود تأثیر بگذارد. کاردرمانی همچنی با هدف درمان اختلالات جسمی، ذهنی و روانی نیز انجام می شود. خدمات کاردرمانی با اهداف جزئی و کلی برای بهبود و بهتر شدن وضعیت شخص در سه سطح جسم، ذهن و روان انجام می شود، اما می توان گفت بازگشت دوباره شخص به اجتماع، افزایش استقلال و بهبود مشارکت های اجتماعی شخص از اهداف اصلی کاردرمانی به حساب می آیند. کاردرمانی در هر سنی از کودکی تا بزرگسالی با هدف استقلال در انجام کار های روزانه انجام می گیرد. در حقیقت زمانی که افراد به هر دلیلی نتوانند به تنهایی فعالیت های روزمره خود را انجام دهند و احتیاج به کمک دیگران داشته باشند، خدمات کاردرمانی ضرورت پیدا می کند.در کاردرمانی کودکان، کودکان دچار مشکل با هر نوع چالشی از جمله حسی، رشدی یا حرکتی می توانند از خدمات کاردرمانی استفاده کنند.

کلینیک کاردرمانی دکتر صابر با جمعی از متخصصان کارآزموده و حرفه ای، تخصصی ترین خدمات کاردرمانی همچون کاردرمانی در منزل، کاردرمانی انلاین، کاردرمانی اوتیسم و... را انجام می دهد.