اختلالات یادگیری چیست

۸ بازديد

اختلالات یادگیری به معنای کاهش توانایی ذهنی و فیزیکی می باشد، به صورتی که فرد در انجام  کارهای خانه و فعالیت ‌های اجتماعی یا امر تحصیل با مشکلات اساسی رو به ‌رو است. یادگیری افراد مبتلا به اختلال یادگیری در مقایسه با افراد عادی مدت زمان بیشتری زمان می برد و فرد احتمال دارد برای یادگیری مطالب دشوار، پرورش مهارت ‌های جدید و برقراری تعامل با دیگران، به کمک احتیاج داشته باشد. یکی از نکات مهم که باید به آن توجه داشته باشید این است که خواندن، نوشتن و فعالیت ‌هایی از این قبیل برای بسیاری از کودکان ممکن است چالش برانگیز باشد اما این به معنای اختلال یادگیری در آن ها نیست. اختلال یادگیری نشانه ها و علائم خاصی دارد که با توجه به افراد مختلف، متفاوت بوده و با گذشت زمان برطرف نمی ‌شود.

نشانه ها و علائم شایع اختلال یادگیری

-حافظه و تمرکز ضعیف

-مشکل در خواندن و نوشتن

-مشککل در ریاضیات

-حواس پرتی

-ناتوانی در ادای کلمات

-مشکل درک مفاهیم

-مشکل عملکرد تحصیلی

علل به وجود آمدن اختلال یادگیری

-عوامل ژنتیکی و وراثت

-جراحت در سال های ابتدایی زندگی کودک

-نرسیدن اکسیژن کافی به مغز هنگام تولد کودک

اختلال یادگیری درمان نمی ‌شود ولی راهکار هایی برای غلبه بر آن وجود دارد. تشخیص سریع و به موقع این اختلال می‌ تواند به کاهش آن کمک کند و شانس موفقیت کودک را در مدرسه و اجتماع بالا ببرد. عدم درمان اختلال یادگیری موجب افزایش حس نا امیدی، کاهش اعتماد به نفس و بروز مسائل دیگر در کودک می ‌شود. متخصصان با شناسایی نقاط قوت کودک و ارائه روش هایی برای درمان ضعف‌ های او می ‌توانند تا مقدار زیادی مسائل مربوط به اختلالات یادگیری را برطرف کنند و به کودک در یاد گرفتن مهارت ‌ها کمک کنند.

دکتر مهدی صابر، بهترین دکتر تشخیص اختلال یادگیری، با ارائه روش های درمانی اختلال یادگیری همچون گفتاردرمانی در اختلال یادگیری و... به درمان این اختلال می پردازد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.